U bent hier: Home > Nieuws > Het eerste JONL-Netwerkevent komt eraan!

Het eerste JONL-Netwerkevent komt eraan!

 

Jong Onroerend Goed Nederland (JO-NL) introduceert dit jaar haar eerste landelijke netwerkevent voor haar leden. Het inspirerende en vernieuwende event zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni 2017 op het Stadskantoor Gemeente Utrecht, Stadsplateau 1 (3521 AZ) te Utrecht.


JO-NL is de verbindende vereniging van 11 actieve en groeiende regionale beroepsverenigingen voor circa 515 jonge professionele vastgoedspecialisten, verspreid door heel Nederland. De leden vertegenwoordigen een breed scala aan beroepen en bedrijven;   van gemeenten en corporaties, adviesbureaus, makelaars,  ontwikkelaars, aannemers, tot beleggers en beheerders.


Elke vereniging stelt zich tot doel een platform te zijn, waar het op een prettige en informele manier mogelijk wordt om, vanuit verschillende invalshoeken, kennis en informatie uit te wisselen over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed.


Het thema "Contradictions" zal deze dag centraal staan. Diverse sprekers zoals Arjen Lubach en Peter Savelberg zullen te horen zijn op het event. Het programma wordt uiterlijk 2 weken voor aanvang gepubliceerd op de website.


Leden van de Jong Onroerend goed-verenigingen kunnen zich aanmelden op de website van het event: www.jonlseminar.nl.


Daarnaast is het mogelijk om een partner- of sponsorschap aan te gaan met JO-NL, waardoor uw bedrijf toegang krijgt tot ons netwerk. Ook hiervoor verwijzen wij u naar de website van het event.


Vooralsnog is het evenement alleen bedoeld voor de leden van de landelijke JO-verenigingen. 

< Terug naar het overzicht