U bent hier: Home > Over Jokan > Bestuur

Bestuur

 

Op 30 november 2006 is JOKAN officieel opgericht. Notaris mr. A.W.O. Jansen van Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. heeft op dat moment de verenigingsstatuten ondertekend. Het oprichtingsbestuur van JOKAN bestaat uit de volgende personen:

  • Gérard van Onna (Verutum; voorzitter)
  • Robert Rijpstra (Dirkzwager advocaten & notarissen; secretaris)
  • Niek Holtkuile (Gemeente Arnhem; penningmeester)

 

De bestuursperiode wordt aangegaan voor maximaal twee jaar. De commissies worden door de leden op vrijwillige basis ingevuld.

 

Het huidige bestuur van de JOKAN bestaat uit de volgende personen:

 

Kim van der Togt (voorzitter)

Commercieel Adviseur Bouwprojecten bij Custer Bedrijfshuisvesting Janssen de Jong GroepHet Cluster, bestaande uit Hercuton, Remco Ruimtebouw, ServicebouwPlus, Hafkon, Ocmer en PvvT, biedt met meerdere productmarktcombinaties samen de beste oplossing voor ieder bedrijfshuisvestingsvraagstuk in binnen- en buitenland.

Kim adviseert eindgebruikers en beleggers en neemt daarbij de verantwoording voor het volledige bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg.

 

Anke Coopmans (secretaris)

Manager Vastgoed & Ontwikkeling bij Van den Bosch Vastgoed

Van den Bosch Vastgoed richt zich voornamelijk op ontwikkeling van woningbouwprojecten, combinatieprojecten van winkel- en woningbouw en bedrijfsmatige panden in Gelderland en Noord-Brabant, alsmede het beheer van haar vastgoedportefeuille.

Anke houdt zich enerzijds bezig met projectontwikkeling en voornamelijk met beheer, verhuur en structurering van de vastgoedportefeuille.

 

Robin Evens (penningmeester)

Advocaat Omgeving & Overheid bij Poelmann van den Broek Advocaten.

Robin adviseert ontwikkelaars, vastgoedeigenaren, retailers en ondernemers over omgevingsrechtelijke procedures ten aanzien van bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en handhaving. Daarnaast adviseert hij over (te) hoge bouwleges en overheidsaansprakelijkheid zoals planschade.